Kā izdzēst Google Plus kontu, neizdzēšot Gmail

How Delete Google Plus Account Without Deleting Gmail

Uzziniet, kā izdzēst Google+ kontu, neizdzēšot Gmail vai YouTube kontu. Jūs to varat izdzēst, taču turpiniet izmantot citus Google pakalpojumus.



Ja Tu gribi izdzēsiet Google+ kontu, neizdzēšot Gmail ID , šeit ir tas, kas jums jādara. Ja vairs neizmantojat Google Plus profilu un vēlaties slēgt šo kontu, šī apmācība jums noteikti palīdzēs.



Dzēsiet Google Plus kontu, neizdzēšot Gmail

Atjaunināt : Google Plus darbība tiks pārtraukta līdz 2019. gada augustam .

eksportēt uzdevumu plānotāju

Būdams sociālo tīklu vietne, Google Plus nav saņēmis tik daudz uzmanības kā Facebook pēdējos pāris gados. Ja nevēlaties saglabāt citu sociālo mediju profilu, varat to izdzēst, neizdzēšot Gmail.



Pirms sākat darbu, jums jāzina, ka, izdzēšot Google Plus kontu, tiks dzēstas arī šādas lietas-

  • Visi jūsu izveidotie loki
  • Visi +1, ko esat izveidojis / izdarījis
  • Visi publicētie ieraksti, komentāri un kolekcijas
  • Viss tērzēšanas saturs pakalpojumā Hangouts, Google Talk un Gmail

Tāpēc jūs varētu vēlēties lejupielādējiet savus Google+ datus vispirms.

Bez tam jūs nevarat izmantot pogu Google Plus kopīgošana nevienā vietnē, un visu lietotņu savienojums tiks atspējots.



Lai sāktu, piesakieties savā Google Plus kontā. Pēc akreditācijas datu ievadīšanas jums jāatrod Iestatījumi kreisajā pusē. Noklikšķiniet uz tā.

izdzēsiet Google Plus kontu, neizdzēšot Gmail

Alternatīvi, jūs varat atvērt šo lapu tieši.

Pēc tā atvēršanas ritiniet uz leju līdz apakšai, kur varat atrast opciju ar nosaukumu Dzēsiet savu GOOGLE + profilu .

dzēst Google+ kontu

Tas pārlūkprogrammā atvērs vēl vienu cilni, kur jums vēlreiz jāievada parole. Tas jūs aizvedīs plus.google.com/downgrade .

Pēc tam jūs saņemsiet divas izvēles rūtiņas, kurās tiks lūgts apstiprināt, ka esat izpratis visus noteikumus un nosacījumus. Veiciet atzīmes šajās izvēles rūtiņās un noklikšķiniet uz DZĒST pogu.

Pēc tam tas novirzīs jūs uz lapu, kurā jāizvēlas iemesls, kāpēc pametat pakalpojumu Google Plus.

Tas ir viss!

Lejupielādējiet datora labošanas rīku, lai ātri atrastu un labotu Windows kļūdas

Jūsu informācijai, ja izlemjat vēlreiz pievienoties Google Plus, varat atvērt Google Plus sākumlapu un noklikšķināt uz Pievienojieties pakalpojumam Google+ pogu. Jūs neatgūsiet visas vecās tērzēšanas un lokus, bet jūs patiešām varat atsākt to lietot.

Populārākas Posts